Att rensa och sälja saker

04 maj 2020 lily_hansen

Det är inte bara hälsosamt utan även väldigt populärt att sälja och köpa begagnade saker. Om du använder dig av handelssajter på nätet eller säljer via sociala medier så behöver du även kunna skicka dina varor inom landet och ibland utomlands. Har du lösningen på hur du gör då? En av alla leverantörer som finns att välja mellan är UPS som har världsomspännande nätverk men även utför tjänster inom rikets gränser. För att ta reda på vad just din försändelse kostar att skicka kan du använda dig av den här beräkningen https://paket.se/ups som är enkel att använda och ger snabba svar.

Vad ska du skicka?

Oavsett om du ska skicka ett litet eller stort paket, en hel container eller en pall så kan du nyttja UPS. De har även tjänster för att skicka olika typer av dokument. I den enkla kalkylatorn får du snabbt överblick över vad som är enklast, smidigast och även billigast när du vill skicka med UPS. Plötsligt blev livet lite enklare. Har du rensat garderoben och vill sälja stora set med kläder så är det smidigt att packa ett paket och skicka. Kanske har du sålt den gamla lekstugan som står på tomten? Då är pallen eller containern troligen ditt val av frakt. Det smidiga är att vad du än väljer kan du köpa frakttjänsten hos UPS.

 

Hem, hälsa och klimat

När du rensar och säljer saker du inte längre behöver bidrar du till en cirkulär ekonomi. Någon annan kan köpa till ett bättre pris än nytt och vi behöver inte snylta på jordens resurser för att bygga ännu en lekstuga – medan vi bara skrotar den gamla. För klimatet är tjänster som UPS fantastiskt likväl som det är roligt och spännande att fynda allt möjligt online. För dig som säljer blir det enklare och mer ekonomiskt försvarbart att förnya ditt hem.

Fler nyheter