Bokmärken tillför det lilla extra till pysslet

20 maj 2022 Cecilia Olsson
bokmärken

editorial

Bokmärken är något som är väldigt populärt att använda inom pyssel, korttillverkning, scrapbooking, presentinslagning och mycket mer. De tillför det lilla extra som tyder på att man lagt ner kärlek på det man skapat samtidigt som det såklart ser väldigt vackert ut.

Bokmärken passar till allt från personliga inbjudningar till att använda dem mellan sidorna i en bok för att markera hur lång man läst, som ett bokmärke helt enkelt. 

Det finns mängder av olika motiv på bokmärken

Bokmärken har funnits sedan början av 1800-talet och det finns därför oändligt med motiv att välja mellan. Det går bland annat att hitta bokmärken med härliga sommarfjärilar, romantiska rosor, söta hundar, fina hästar och gulliga katter.

Utöver det så finns det även bokmärken som har högtidsteman som till exempel juliga bokmärken, dessa är väldigt fina att använda på julkort, på smällkarameller och även för att göra julklapparna extra fina. 

bokmärken

Bokmärken med vackra vårblommor gör sig perfekta på påskkorten och de lite somriga blommorna är vackra att ha på egentillverkade bröllopsinbjudningar. Det går helt enkelt att göra det mesta pysslet extra fint med bokmärken och tack vare att det finns så många olika motiv, färger och storlekar på dem så går det säkert att hitta de som passar oavsett smak. 

Beställ smidigt hem bokmärken från en webbshop

Hos Kristinasscrapbooking.se hittar man många olika bokmärken med varierande motiv och storlekar. Kristinasscrapbooking.se är en webbshop som har allt man kan tänka sig till scrapbooking, hobby och pyssel.

Där finns bland annat material för korttillverkning, garn och sömnad, tillverkning av smycken, miniatyrer och dekorationer samt en uppsjö av nyheter som ständigt strömmar in från jordens alla hörn. 

Kristinasscrapbooking.se saluför över 20 000 olika pyssel- och hobbyprodukter, så det går nog alldeles säkert att hitta rätt produkt oavsett vilket gör det själv-projekt man har i åtanke. 

Fler nyheter