En gåva som räcker länge

04 maj 2020 patrick_pettersson

Ibland kan det hända att man längtar efter något mera. Att samvaron med maken eller makan ska bli lite mera spännande. Efter att ha varit tillsammans en längre tid går plötsligt allt på sparlåga och man glömmer bort den härliga attraktionen som gnistrade till vid första mötet. Helt plötsligt försvinner behovet av att beröra samtidigt som man saknar att bli berörd. Den där sensuella lätta beröringen när man passerar varandra oavsett om det är hemma eller ute bland folk. Man börjar oroa sig. Trots att man med stor sannolikhet fungerar likadant. Man önskar uppmärksamhet men glömmer bort att ge.

 

Dags att skapa ny sensuell energi

Det finns många sätt att göra det på och givetvis har det med vilken typ av person man själv och ens partner är. Men en ide är att köpa en liten gåva som kan vara till glädje för er båda.

Gåvan som det syftas på här är något typ av sexspel. Kanske ger man bort gåvan och bestämmer en date hemma då man ska se vad som döljer sig under locket. En sådan där härlig, ledig kväll där man har massor med tid att utforska nya möjligheter eller bara hitta ett sensuellt sätt att vara tillsammans utan att ha mer än närhet som syfte.

 

 

Det finns många bra anledningar

Att få lite gnista i förhållandet som går på slentrian är definitivt en god anledning till att skaffa ett sexspel. Ett behagligt sätt att rädda ett förhållande som håller på att rinna ut i sanden pga. vardagsstress eller oro för att barnen ska vakna. Kanske finns det också en längtan efter något nytt och kanske lite förbjudet. Men man vågar inte riktigt säga det till sin partner. Så om det behövs, skaffa en barnvakt och överraska din partner med något hett och kul. Du hittar massor av inspiration på Lovebuddy.se.

Fler nyheter