Gadgets för skojs skull!

18 januari 2022 lily_hansen
gadgets

editorial

Det är riktigt roligt med olika gadgets. Det är avslappnande att se på en fidgetspinner som snurrar i handen. Om stressen tar överhanden kanske du behöver krama en stressboll eller få utlopp för den genom att boxa lorten ur en boxboll som du kan sätta på ditt skrivbord.

Du kanske bara vill ha en smart pryl som inte gör så mycket väsen av sig som ett smidigt bälte utan bältesspänne. Det håller ju länge och det känns bättre när du inte har en plast- eller metallbit som petar dig i magen och påminner om att du nog får ta dig till gymmet för du har använt din sockervaddsmaskin lite för mycket den senaste tiden.

Kanske en popfidget så att du ger fingrarna något att göra medan du får till ett underbart, drömlikt poppande. Som att utföra asmr på sig själv helt enkelt. Ett mycket smart sätt att få oro och stress att smälta bort.

Massageborstar mot mjäll. Känns inte bara skönt i hårbotten utan gör gott också!

Poker- eller blackjackentusiasten i dig kanske vill ha en automatisk kortblandare så att du slipper bry dig om den aspekten. Eller om du tappar bort dina nycklar ofta så är ju en nyckelknippa som du kan vissla efter ett klokt val.

 image

Gadgets för alla!

Du kan hitta gadgets för alla möjliga användningsområden. Både för avkoppling, för skojs skull och för rent praktiska saker som att ha koll på nycklar.

Roliga gadgets ska vara för alla och därför är det viktigt att priserna är på rimliga nivåer. Alla har rätt att leka ibland, vuxna som små. Och det är det vi gör med gadgets, det är små lyxprodukter som löser små problem eller bara finns till för att du ska ha något att krama ur stressen i.

Välj en gadget som passar dig och höj din livskvalité!

Fler nyheter