Häftigaste partyt med stekbord på din kolgrill

16 maj 2022 jonas_olsson
Stekbord Kolgrill

editorial

Sara skulle ha fest i trädgården, för bästa gänget. Det var bara det att det här gänget gjorde allt för att bräcka varandra. Varje fest var häftigare än den förra, och det ingick att visa upp någon ny festlig partypryl som de andra inte hade sett förut.

Sara började bli lite trött på detta men bestämde sig för att göra ett försök att hitta nåt nytt. Hon satte sig vid datorn och surfade runt lite planlöst. Av en slump kom hon in på https://www.lextbbq.se/stekbord-kolgrill. Här var ju faktiskt något nytt som kunde passa!

Restaurangkoncept för festen

Man kunde köpa stekbord till kolgrill. Då kunde man ju köra ett koncept i riktig restaurangstil. Hon skulle nog kunna hitta på andra grejer också för att matcha idén. Hmm, hon fick gå ut och mäta grillen innan hon beställde. Den var stor, så ett 67 cm stekbord skulle passa och ge plats för många burgare.

Det var fler val som skulle göras: kolstål eller rostfritt stål? Det verkade enklare att sköta rostfritt så det fick det bli. Med eller utan galler? På ett galler kunde hon värma bullarna och grilla majskolvar. Det blev bra.

 

Stekbord Kolgrill

Dags för bästa partyt

Dagen för festen var inne. Gästerna kom och fick fördrink och chips. Sedan kunde grillningen starta. Alla var vederbörligen imponerade av stekbordet och ville veta var Sara hade köpt det. Folk riktigt trängdes runt det för att få hjälpa till att steka hamburgare och grilla grönsaker. Det blev verkligen supergott.

Sara var så nöjd med sitt inköp. Efter festen kunde hon lugnt luta sig tillbaka och gå på flera partyn hos de andra innan det var hennes tur igen. Hon undrade just vad de skulle hitta på. Medan hon väntade på nästa inbjudan så blev det många grillkvällar med familjen. De var också imponerade av stekbordet.

Fler nyheter