Hitta rätt sexleksak för dig

06 november 2019 admin

Det finns otroligt många olika sorters sexleksaker på marknaden, vilket gör att det också finns väldigt stor chans att det finns något för alla. Det finns produkter både för kvinnor och män för olika behov och tillfällen. Den mest klassiska sexleksaken kan nog vara dildon, bara den finns i otroligt många modeller och storlekar. En annan spännande sak som man kan använda tillsammans med sin partner är We Vibe Melt. Det är en klitorisstimulerare med tolv nivåer, allt från mjuka kyssar till ett starkt sug. We Vibe Melt kan också användas genom appstyrning. Om man laddar ner We-Connect-appen så kan man låta sin parter ta kontroll över ens njutning medans man själv bara håller ”Melt” på plats. Detta kan användas när man befinner sig i samma rum eller varför inte testa den när ni är på helt olika destinationer. Snacka om att ta distansförhållandet till nya nivåer.

Lovestore är en butik med ett stort utbud av sexleksaker. Den finns både online och som fysisk butik på Södermalm i Stockholm. Beställer du varor online så kan du vara säker på att dina produkter levereras i ett diskret paket. Väljer du istället att besöka butiken på Södermalm så kan du få hjälp av den kunniga personalen att hitta en sexleksak som passar just dig eller din partner. Lovestore har även ett stort utbud av mycket mer än sexleksaker. Varför inte köpa inbjudande underkläder, sensuell massageolja eller sexiga spel. Till exempel finns Fifty Days of Play i sortimentet. Ett femtio dagars spel fyllt med intima och romantiska gester, stimulerande scenarier, stygga förslag och erotiska överraskningar. 

Man kan som sagt hitta det mesta. Så sätt dig vid datorn och kolla igenom det mycket spännande utbudet eller besök butiken för att uppleva den sensuella och inspirerande atmosfären. Rätt sexleksak ger så mycket njutning som du kanske missar annars.

Fler nyheter