Lufttryck sexleksaker: Vad de är och varför du kommer att älska dem

16 augusti 2022 Camilla Holmgren

editorial

Sexleksaker med lufttryck blir allt mer populära i dag. De är ett bra sätt att nå nya nivåer i sovrummet. Men vad är lufttryckssexleksaker egentligen? Och varför älskar alla, främst kvinnor, dem så mycket?

I det här blogginlägget kommer vi att besvara dessa frågor och berätta hur lufttryckssexleksaker fungerar rent teoretiskt och i jämförelse med traditionella vibratorer som finns på marknaden idag. Vi kommer också att diskutera fördelarna med att äga en av dessa leksaker, och vi kommer att ge dig tips på hur du ska använda dessa leksaker både själv och med dig och din partner. Lust & Kärlek har ett brett sortiment av sexleksaker med tryckluft så det finns garanterat en produkt för dig och dina behov, eller varför inte till din partner också?

lufttryck sexleksaker

Hur fungerar lufttryck sexleksaker?

Den stimulans du kan uppleva med sexleksaker med tryckluft är annorlunda och revolutionerande. Tekniken är ny och liknar ingen annan typ av sexleksaks teknik. Dessa sexleksaker med tryckluft, oavsett vilken design, form, storlek och färg de har fungerar som så att de använder sig utav tryckvågor för att skapa en stimulans. Produkten skapar massor av pulserande stimulansvågor. De vibrationer som kommer från en tryckluftssexleksak är mer subtila jämfört med från en traditionell vibrator.

Fördelar med lufttryck sexleksaker

Fördelarna med dessa produkter är att kontakten mellan användare och produkt är kontaktlös och det finns dessutom ingen risk för överstimulering. En luftvibrator kan öka chansen för dig att få multipla orgasmer. Det finns dessutom en variant anpassad för män. Lufttrycksvibratorerna har blivit en stark motståndare till de traditionella vibratorerna och enda sättet för dig att förstå varför är att beställa din egen och testa och se!

Tips på hur du använder en sexleksak med tryckluft

För att sluta tätt mellan leksaken och klitoris kan du som användare använda en mindre mängd vattenbaserat glidmedel.

Fler nyheter