Sugen på att testa sexleksaker med lufttryck?

30 september 2021 patrick_pettersson
image

Det allra senaste på marknaden när det kommer till sexleksaker är lufttryck sexleksaker. Dessa finns numera även för män som vill testa på hur orgasmer känns med hjälp av lufttryck. Dessa sexleksaker ger en helt annan känsla än de mer traditionella leksakerna som finns. 

Har du tröttnat på att inte bli ordentligt tillfredsställd av din pojkvän? Är han en sådan som ofta lämnar dig otillfredsställd och rullar över på sidan och somnar efter era intima stunder tillsammans? Då ska du prova en lufttrycksvibrator istället. 

Dessa leksaker ger dig en yttre stimulans med hjälp av lufttryck. En del tycker att det kan kännas lite obehagligt i början när man provar första gången. Det kan bli väldigt intensivt och kännas väldigt mycket. Så man bör prova sig fram försiktigt i början när man använder sin lufttrycksvibrator. 

 

Olika vibratorer

Efter alla gånger du lämnats otillfredsställd av män som du har haft ihop det med på olika vis, så bestämmer du dig för att skaffa dig en sexleksak med lufttryck. Med hjälp av en sådan kommer du garanterat att njuta och känna dig väl tillfredsställd efteråt. Du behöver ju egentligen inte ens någon man när du har din egen lufttrycksvibrator. 

 

 

Det finns lufttrycksvibratorer i flera olika färger, former och utseenden. Men de fungerar allihopa på ungefär samma vis. En del är lite mer intensiva än andra. Man får helt enkelt ta och prova sig fram vilken man tycker bäst om. Något som passar perfekt för någon annan behöver nödvändigtvis inte vara något som passar för dig och det du vill ha. 

Kolla runt i djungeln av sexleksaker med lufttryck innan du bestämmer dig. Kanske kan du köpa hem ett par olika för att testa dig fram vilken som känns bäst. En sak är säker, de håller allihopa vad de lovar. Du kommer inte att bli besviken.

Fler nyheter